2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Barış Battal'ın adı yaşayacak!

Geçtiğimiz Ocak ayında Denizli’nin Çivril İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Uşak Genç İşadamları Derneği (UGİAD) eski Başkanı Barış Battal’ın adı sağlık ocağına verildi.

UGİAD eski Başkanı Barış Battal, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından düzenlenen ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın konuk olarak katıldığı bir toplantıya giderken özel otomobiliyle Çivril ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Battal’ın ölümü Uşak’ta büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Barış Battal’ın ismi 1998 yılında UGİAD tarafından inşa edilen Elmalıdere Mahallesi’ndeki 2 Nolu sağlık ocağına verildi. 2 Nolu Sağlık Ocağı’nda düzenlenen törende Battal’ın anısına lokma da dağıtıldı. Törene Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca, Ege ve Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Efkan Ceylan, UGİAD Başkanı Mustafa Gündüz ve UGİAD üyeleri katıldı.

UGAİD Başkanı Mustafa Gündüz törende yaptığı konuşmada Barış Battal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Merhum başkanımız Barış Battal’ın adını yaşatmak için toplandık. Derneğimiz tarafından yaptırılan 2 Nolu sağlık ocağına Barış kardeşimizin ismini verdik. Uşak Havaalanının yeniden uçuşlara açılmasında etkin rol oynayan Barış, kente önemli katkılar sağladı. Bizde kendisine olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ismini yaşatarak ödemeye çalışıyoruz”dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 21:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?