2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Başbakan Erdoğan, Uşak'ta

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak “ANA” ile saat 11.20'de Uşak'a geldi.

Başbakan Erdoğan'ı Uşak Havaalanında Vali Kayhan Kavas, İl Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ruhi Candan, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, AK Parti İl Başkanı Ali Işık, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Hazim Sesli ile öteki ilgililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye ile TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç da kente geldi.

Uşak'ta partisince düzenlenen mitingte halka hitap edecek olan Başbakan Erdoğan, valiliği ziyaretinin ardından TOKİ konutlarının anahtar teslimi ve toplu açılış törenlerine katılacak.

Erdoğan, Uşak'taki programını tamamladıktan sonra Denizli'ye geçerek, burada da partisince düzenlenen mitingte konuşacak, toplu açılış törenine katılacak ve valiliği ziyaret edecek.


a.a.
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 15:24:55
Güncelleme :10 Temmuz 2007 Salı 15:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat yıldız IP: 88.248.2.xxx Tarih : 24.07.2007 13:20:54
tayyip erdoğan uşağa 3 defa oluyor gelişi tayyip erdoğanı 3 ün dede çok iyi karşıladık oda çok memnun kaldı bu karşılamadan bunun tayyip erdoğana herzaman kapımız açık