7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Başbakan Erdoğan geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında yarın Uşak'a geliyor. Başbakan Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle kentteki hazırlıklar devam ederken AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, mitinge 30 bin kişinin katılmasını beklediklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın saat 13.00 sıralarında özel bir uçakla Uşak Havaalanı'na iniş yapacak. Saat 13.30'ta kent meydanındaki mitingde halka hitap edecek olan Başbakan Erdoğan, mitingin ardından Uşak Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan buradaki törenle Uşak Üniversitesi'ne bağlı bazı fakülte ve meslek yüksekokullarının binalarını, Öz Merkez, Kızılcasöğüt Barajı ile Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin de yer aldığı 28 tesisin toplu açılışını

gerçekleştirecek. Başbakan Erdoğan toplu açılış töreninin ardından saat 16.00 sıralarında uçakla Antalya'ya hareket edecek.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, Başbakan Erdoğan'ın Uşak ziyaretini değerlendirerek mitinge yaklaşık 30 bin vatandaşın katılmasını beklediklerini ifade etti. Mitinge mevcut milletvekillerinin, 24. dönem milletvekili adaylarının, il ve ilçe teşkilatlarının tam kadro katılacağını ifade eden Mehmet Gün, "İlimize ait 5 ilçe ve komşu illerin Uşak'a yakın olan ilçelerinden partililerimiz mitinge gelecek. Miting için bu ilçelerden 250 otobüs kaldıracağız. Mitingin en iyi şekilde gerçekleşmesi için elimizden

gelen gayreti gösteriyoruz. Mitinge yaklaşık 30 bin vatandaşın katılmasını bekliyoruz" dedi.

Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ise Başbakan Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili güvenlik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkartıldığını söyledi. Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya, İzmir ve Denizli'den takviye kuvvet geleceğini de söyleyen Şahin, Erdoğan'ın programı sırasında 800 polisin görev alacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 12:42:04
Güncelleme :14 Mayıs 2011 Cumartesi 23:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gurbetci IP: 78.177.102.xxx Tarih : 23.05.2011 02:14:08

 Senin bu vatana 9 yıldır bir faydan olmadı,hep yandaşlarına oldu.Bu vatana faydası dokunmayan kişinin Uşağa ne faydası olurki ?hadi hadi işin güçün sırf yalan ,laf tıkırtısından başka bir şey bildiğin yok .