2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Başkan Erdoğan'a ziyaret

Uşak’ta görev yapan daire müdürleri, yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Mimar Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 Başkan Erdoğan, daire müdürleri ile dayanışma içerisinde olacaklarını belirterek destek istedi.


Çevre ve Orman Müdürü Ramazan Toker, Tarım İl Müdürü Atilla Arslan, Sosyal Güvenlik Müdürü Fevzi Gökçe, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şerif Arıtürk, Meteoroloji Müdürü Rasim Saraç, Telekom Müdürü Fedai Ersoy, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ramazan Kaya ile Uşak Havaalanı Müdürü Veysel Gök, Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı ziyaret etti.


Belediye Başkanı Ali Erdoğan ziyaret esnasında yaptığı konuşmada kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli irtibat halinde olacaklarını belirterek “Uşak’ta yaşayan kişiler olarak hem bireysel hem de başında bulunduğumuz kurumlar adına sorumluluklarımız var. 170 bini aşan nüfusuyla gelişen ve büyüyen şehrimize hizmet sunmak, hizmette kaliteyi yükseltmek, beklentilere en uygun çözümler üretmek zorundayız. Her şey değişirken, değişime ayak uydurmalı, yeni yöntemlerle kent yaşamına kolaylaştırmalıyız.

Bu yönde biz bir yerel yönetim kuruluşu olarak faaliyetlerimizi planlarken kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli irtibat halinde bulunacağız. Bu sayede ilimiz için gerçekleştirmeyi planladığımız projelerde kurum müdürlerinden destek göreceğimize de inanıyoruz. İlimiz için yapacağımız çalışmalarda halkımızın yanı sıra resmi kurumlarında desteği bizim için çok önemlidir” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 14:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?