2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Başkan yardımcıları belli oldu

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcılığına Ömer Oktay Akarca ile Muhammed Gür'ün getirildiğini açıkladı.

29 Mart yerel seçimlerini kazanarak Uşak Belediye Başkanı seçilen Mimar Ali Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcılarını belirledi. Meclis toplantısından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada başkan yardımcılarını tanıtan Erdoğan, tecrübeli bir kadro ile kentin sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Başkan Ali Erdoğan, başkan yardımcıları arasındaki görev dağılımının önümüzdeki günlerde belirleneceğini ifade ederek, tecrübeli bir ekiple çalışmanın kendisine güven verdiğini kaydetti. Ali Erdoğan iki yardımcısı ile birlikte gazetecilere poz vererek, “Ömer Oktay Akarca ve Muhammet Gür benim yardımcılarım. Kendileri iş dünyasının ve Uşak’ın yakından tanıdığı isimlerdir. Kentin tüm soranlarına beraber çözüm üretebileceğimiz tecrübeli kişilerle çalışmak bana güven veriyor. Yapacağımız çok iş var. Merkezde alt yapı sorunları tamamen bitmiş değil. Doğalgaz kazıları nedeniyle bozuk yollarımız var. Asfaltlanması gereken çok yolumuz var. Bütün bunlardan başlayarak sosyal projelerle kentimizi marka şehirler arasına sokacağımıza inanıyorum. Başkan yardımcılarımım arasındaki görev dağılımını daha sonra belirleyeceğim"dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:33:19
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 19:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?