2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Başkan'dan anlamlı ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Başkan Erdoğan, yuvada kalan çocukların bayramını kutlayıp çeşitli hediyeler dağıttı.


Çocuk Yuvası ziyaretine eşi Aysun Erdoğan ile birlikte gelen Başkan Erdoğan burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olduğunu vurguladı. Başkan Erdoğan, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Bu bayram Atatürk’ün çocuklara armağanıdır. Sizler ve bizler Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete sahip çıkacak, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için çok çalışacağız. Bugünün çocukları yarının büyüklerisiniz. Sizlere güveniyoruz, bu bayram size verilen değerin de önemli bir göstergesidir. Atatürk’ün açtığı yolda emin adımlarla yürümelisiniz. Bayramınız kutlu olsun” dedi.


Başkan Erdoğan’ın konuşmasının ardından, belediye tarafından hazırlanan pastalar kesilerek çocuklara ikram edildi. Yuva çocuklarının şiirler okuduğu programda Başkan Erdoğan beraberinde getirdiği tenis raketleri, basket, voleybol, futbol topları ve çeşitli spor malzemelerini yuva çocuklarına hediye etti. Başkan Erdoğan eşi Aysun Erdoğan ile birlikte daha sonra çocuklarla bir süre sohbet etti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 15:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?