2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Başkanların dayanışması

Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ömer Biçer ve İl Genel Meclisi üyesi Erdoğan Atasoy Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti

29 Mart yerel seçimlerini kazanarak belediye başkanlığına seçilen Uşak’ın Banaz İlçesi Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile Banaz İlçesi’ne bağlı Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ömer Biçer ve İl Genel Meclisi üyesi Erdoğan Atasoy, Başkan Erdoğan’a ziyaret ederek iş birliği önerisinde bulunup Erdoğan’ı tebrik etti.

Yerel yönetimler olarak hizmet odaklı kurumlar oldukları, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden Uşaklılara hizmet üretmek amacında olduklarını belirten Ali Erdoğan, il, ilçe ve belde belediyelerinin gerektiğinde bir birleriyle hizmet konusunda güç birliği yapabilecekleri dile getirdi.

Kendisi gibi Banaz’da ikinci kez başkan seçilen Tahsin Erdem’i kutlarken, Kızılcasöğüt Belediye Başkanı Ömer Biçer ve İl Genel Meclisi üyesi Erdoğan Atasoy’a da çalışmalarında başarılar dileyen Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, “Seçimler geride kaldı. Artık kentimizin sorunlarına çözüm bulma zamanı geldi. İl merkezi ve diğer belediyelerimizle iş birliği içerisinde çalışacağız. Banaz ilçemiz ilimizin kalkınmasında önemli bir yerleşim birimimiz. İlin belediye başkanı olarak ilçe ve beldelerimizde başkanlığa seçilen tüm arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışacağız”dedi.

Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise ilçenin sorunlarını çözebilecek kapasiteye sahip olduklarını ve seçim döneminde vaat ettikleri projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 10:03:28
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 10:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?