2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Baykal konuşurken vekil soyuldu

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Eşme ziyareti sırasında yanında bulunan CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu'nun yankesiciler tarafından cüzdanı çalındı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal 16. Uluslararası Eşme Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali açılış programı öncesi Eşme Belediyesi'ni ziyaret etmişti. Baykal'ın ilçeye ziyareti sırasında kendisini eşlik eden Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu soyuldu. Baykal'ın Eşme Belediyesi'ni ziyareti sırasında yankesicilerin CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu'nun yanı sıra CHP Salihli İlçe Başkanı Avukat Mazlum Nurlu ile emekli polis memuru Mehmet Ünal'ın cüzdanlarını da çaldığı öğrenildi.

Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu olayı doğrularken, Eşme Emniyet Müdürlüğü'ne giderek müracaatta bulunduğunu söyledi. Şehir stadyumundan Genel Başkan Baykal ile parti otobüsüyle belediye binasına geldiklerini, bu sıradaki kalabalık anında cüzdanının çalınmış olabileceğini ifade eden Coşkunoğlu, "Genel başkanımız belediyede gazetecilere konuşurken cüzdanımın çalındığını fark ettim. Etrafıma baktım ancak şüpheli birini göremedim. İçerisi çok kalabalıktı. O kalabalık esnasında çalınmış olabilir. Genel başkanımızı uğurladıktan sonra Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek müracaatta bulundum. Benimle beraber partili 2 arkadaşın daha cüzdanı çalınmış.

Cüzdanı çalan hırsız ya da hırsızlardan şikayetçi oldum. Cüzdanın içinde para yoktu, sadece kredi kartlarım ve bazı kimliklerim vardı. Cüzdanı çalan şahıs para olmadığını görünce şoka uğrayacak. Hayatımda ikinci kez cüzdanımı çaldırdım. Daha önce de Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen mitingde cüzdanımı çaldırmıştım. O olaydan tecrübe kazandığım için tedbir olarak cüzdanda para
taşımıyorum" dedi.

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, Coşkunoğlu ve diğer 2 partilinin müracaatı üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 09:36:39
Güncelleme :27 Haziran 2009 Cumartesi 09:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?