2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

BBP'de hedef 2 milyon oy

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fürüzan Tanrıkulu seçim çalışmaları için geldiği Uşak’ta 29 Mart’ta 2 milyon oy almayı hedeflediklerini söyledi.

Yerel seçim öncesi Belediye Başkan Adayı Ali Boskurt’a destek vermek amacıyla Uşak'a gelen BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Fürüzan Tanrıkulu, 923 seçim bölgesinde yerel seçime katılacaklarını söyledi.29 Mart seçimlerinde büyük bir sıçrama yapacaklarını iddia eden Tanrıkulu, CHP’nin son zamanlardaki açılımlarının halkı kandırmaya yönelik olduğunu iddia etti.

Halka kandırmaya yönelik açılımların seçmeni etkilemeyeceğini de savunan BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Fürüzan Tanrıkulu, “Biz bu günkü sistemde yolsuzluk kültürünün değişmesi, şeffaf yönetim anlayışının ortaya çıkması için çaba gösteren bir partiyiz. Yerelde kalkınma öncelikli ulusal kalkınma planını savunuyoruz. Diğer siyasi partilerin medyaya yansıyan her türlü açılımlarını tebessümle izliyoruz. Halkı kandırmaya yönelik bu açılımların seçmeni etkilemeyeceğini düşünüyoruz. Amacımız yerel seçimlerde 2 milyon oy almak. Bunu başaracak güçteyiz. Seçmelnerden yerel seçimlerde baraj uygulaması olmadığı için oylarını başka partilere atmamalarını istiyoruz. Bizim adaylarımıza atılan her oy genel başkanımıza atılan oy anlamına gelmektedir. Bu bilinçle teşkilatlarımızı yönelendirmeye çalışıyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 17:52:54
Güncelleme :22 Şubat 2009 Pazar 17:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?