2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Belediyeden eğitime destek

Uşak Belediyesi Ramazan ayında başlattığı “Yüreklerine Umut Olalım” kampanyası kapsamında bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan tarafından Ramazan ayının başında başlatılan “Yüreklere Umut Olalım” kampanyası ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra maddi durumu olmadığı için kırtasiye malzemesi almakta zorlanan öğrencileri de sevindirdi.

Kampanya kapsamında belediye zabıta aracılığı ile Ramazan Bayramı’nda üç bin aileye gıda paketi yardımında bulunmuştu. Kampanya kapsamında hayırseverlerin desteği ile biriken para bu kez öğrencileri sevindirdi. Belediye bir süredir Uşak gündemini meşgul eden Kaynak İplik Fabrikası’nda işten çıkartılan işçilerin çocuklarını da kapsayan bin öğrenciye; okul çantası ve kırtasiye yardımı yaptı. Belediye Başkan Vekili Mustafa Gündüz’ün koordinesinde gerçekleştirilen kırtasiye yardımları düzenlenen törenle öğrencilere teslim edildi.

Kırtasiye yardımı için düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca ile Türkiye Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Uşak Şube Başkanı Hasan Hazar da katıldı.

Başkan Vekili Mustafa Gündüz, sivil toplum kuruluşlarının da arasında bulunduğu bir komisyon oluşturarak ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettiklerini ifade ederek şunları söyledi;”Ramazan ayında başlattığımız kampanya büyük ilgi gördü ve amacına ulaştı. Ramazan ayı içerisinde ve bayramda kampanya kapsamında üç bin aileye gıda paketi dağıttık. Uşaklı hayırseverler kampanyamıza gereken desteği sağladı. Kampanya kapsamında çatığımız hesapta kalan parayla şimdi de bin öğrencimizi sevindirdik. Belediye olarak bundan sonra da sosyal projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bu kampanyaya destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 10:07:42
Güncelleme :1 Ekim 2009 Perşembe 10:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?