2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Belediyeden öğrencilere karne şenliği

Uşak Belediyesi, 2008-2009 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonunda yarıyıl tatiline giren ilköğretim öğrencileri için karne şenliği düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde Bir Şubat tarihine kadar devam edecek şenlikte; Hacivat Karagöz, Nasrettin Hoca, Palyaço ile yarışmalar, sihirbaz gösterileri, çevre konulu çizgi film ve sürpriz etkinlikler yer alıyor. Günde iki seans olarak yapılan şenliklere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Karne Şenliği açılış programına katılan Belediye Başkanı Mesut Apaydın, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları bizim için ve ülkemizin gelişmesi için çok önemli. Bu yaşlarda çocuklara hitap edecek eğlence programlarını eğitim içeriğiyle zenginleştirdiğimiz de ortaya güzel sonuçlar çıkıyor. Karne şenliği ile çocuklarımızın kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamayı ve sosyal bilince sahip olmalarını hedefliyoruz.” dedi.

Başarıyı ödüllendirmeyi ilke haline getirdiklerini söyleyen Başkan Apaydın, “İlköğretim düzeyinde Tiyatro Festivali, Bilgi Evleri, Tarihi mekanlara gezi gibi kalıcı ve süreklilik arz eden etkinlikler düzenliyor, çocuklara ve gençlere elverişli mekanlar oluşturuyoruz. Uşak’ı bir kültür kenti haline getirme yolunda önemli adımlar attık. Yarıyıl tatilinde de çocuklarımız iyi vakit geçirsinler, hem eğlenip hem de öğrensinler diye hazırladığımız bu programına tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 21:37:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?