2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Belediyeden yılın annelerine plaket

Uşak Belediyesi’nce “Anneler Günü” düzenlenen etkinlikte yılın annelerine ödülleri verildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yılın Anneleri Ödül Töreni'ne Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, İl Müftüsü Osman Akdemir ve davetliler katıldı.

Anneler için yazılan şiirlerin okunduğu törende Belediye Başkanı Ali Erdoğan, anne sevgisinin farklı olduğunu söyledi. Annelerin evlatlarını koşulsuz sevdiğini baba ile çocuk arasında bile sevginin daha sonraki dönemlerde oluştuğunu ifade eden Erdoğan, "Hepimiz annelerimizi çok severiz. Anlar ise bizleri koşulsuz seviyor. Her ne olursa olsun onların sevgisi hiç bir sevgi ile değişilmez. Gecikmelide olsa 9 annemizi yılın annesi seçim bu töreni düzenledik. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Zihinsel Özürlüleri Koruma Vakfı Uşak Temsilciliği, Şehit Aileleri Derneği, Öğrenebilir Zihinsel Engelliler Derneği, Uşak Aşevi, Uşak Sakatlar Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Uşak Şubesi ile Uşak Belediyesi’nin değerlendirmesi sonucu yılın annesi seçilen Ayşe Özen, Pakize Özcan, Aynur Özkan, Cennet Bozkuş, Nuray Özenç, Ümmühan Türkmen, Gülsüm Demir, Aycan Çikatay, Fadime Kanat'a plaket verildi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 16:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?