2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Belediyenin borcu ne kadar?

Uşak Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirdiği Nisan ayı 2. olağan toplantısında 2008 yılı faaliyet raporları oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediye Plan Bütçe, İmar, Gayrimenkul Satış, Tarihi Kentler Birliği, Büyük Menderes Havza Birliği, Trafik, Kent Konseyi, Çevre ve Sağlık, Sosyal Yardım komisyonlarına üye seçimlerinin yapıldığı meclis toplantısında CHP'li Meclis Üyelerinin hiç bir komisyonlara girememesi dikkat çekti.

Toplantıda 2008 faaliyet raporunun oylanması öncesi konuşan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bütçeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Göreve geldiklerinde 55 Milyon TL borç ile karşılaştıklarını, bu borcun 45 milyon TL'si nin alt yapı projelerinden dolayı İller Bankası'na ödenmesi gerektiğini ifade eden Ali Erdoğan, enkaz siyaseti yapmak yerine durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

Borçlu bir belediye devraldıklarını ve tasarruf yapacaklarını anlatan Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Biz ne şartlarda göreve geleceğimizi biliyorduk. Şimdi karşımızdaki tabloyu ortaya koyuyoruz. Biz tasarruf yapmak gerektiğini düşünüyoruz. Borçlu bir belediyenin tasarruf yapmaktan başka çaresi yok. Bunun yanında projelerimizi de hayata geçirmeliyiz. El birliğiyle bunu çözeceğimizi düşünüyorum"dedi

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 22:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet ERDOĞAN IP: 78.165.107.xxx Tarih : 15.04.2009 19:32:54

kardeş sen toplanacak olan yol ve kaldırım paralarından sonra artı 2 tirilyon lira kasada para devrettin ama 55 tirilyon lira borçla yani tam enkaz devralıyorsun yaptıkları itfaiye binası harici bir iş yok. ama bunlardan ancak bu beklenir.not:soy ismim tutuyor ama başkanın akrabası değilim