7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Birindar Güneş Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Uşak Belediyespor, Fenerbahçe alt yapı takımında forma giyen Birindar Güneş’i transfer etti.

Sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyespor geçtiğimiz yıl Fenerbahçe A2 takımında 30 maç oynayan Birindar Güneş’le sözleşme imzaladı.

Yaklaşık bir haftadır takımla birlikte idmanlara çıkan genç futbolcu, Uşak Belediyespor’da başarılı olarak gelecek yıllarda profesyonel liglerde oynamak istediğini söyledi. Defansif orta saha oyuncusu Birindar Güneş’in bir haftadır takımla birlikte idmanlara çıktığını belirten Uşak BelediyeSpor İkinci Başkanı Önder Yıldız ise hedeflerinin profesyonel lige yükselmek olduğunu syledi.

Sezon öncesi takımın hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü ve güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirten Önder Yıldız, “Takımın hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futboldan memnunuz. Uşak’ı profesyonel liglerde mücadele edecek bir takım kazandırmayı hedefliyoruz. Geçen yıl bu hedefi az bir farkla kaçırdık. Bu yıl şampiyonluk istiyoruz. Uşak halkından ligler başladığında maçlara gelip takıma destek vermesini istiyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2011 Cuma 18:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?