2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Çamaşır suyu şişesi patladı!

TEMİZLİK İÇİN ALDIĞI ÇAMAŞIR SUYU ŞİŞESİ PATLAYINCA GÖZÜNDEN YARALANDI

Uşak’ta marketten satın aldığı çamaşır suyunu temizlik yapmak amacıyla açan Aynur Çakır (34) şişenin patlaması sonucu gözünden yaralandı.

Uşak Merkez İslice Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Emel Apartmanda ikamet eden 3 çocuk annesi Aynur Çakır, bugün sabah saatlerinde temizlik yapmak amacıyla marketten aldığı çamaşır suyu şişesinin patlaması sonucu yaralandı.

Mutfakta temizlik yapmak için marketten satın aldığı çamaşır suyu şişesini açmak isteyen Aynur Çakır, plastik şişenin bir anda patlaması sonucu sağ gözünden yaralandı. Şişenin patlaması sonucu şişedeki çamaşır suyunun gözlerine dolduğunu ve hemen hastaneye gittiğini ifade eden Çakır, tüketici haklarına müracaat edeceğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Olay sonrası özel bir araçla Uşak Devlet Hastanesi’ne gittiğini ve acil serviste doktorların gözlerini yıkadığını anlatan Aynur Çakır, “ Temizlik için satın aldığım çamaşır suyu şişesinin kapağını açmak istediğim anda patladı. İçerisinden fışkıran çamaşır suyu gözlerime doldu ve iki gözümde bir anda görmemeye başladı. Kısa süre sonra sol gözüm bulanık bir şekilde görmeye başladı. Ancak sağ gözüm tamamen kapandı. Panikle 112’yi aradım ardından gözlerimi suyla yıkadım. Hastanede doktorlar iki gözümü de yıkadı. Daha sonra sağ gözümü sargı ile kapattılar ve iki gün kapalı kalacağını söylediler. Sol gözüme daha az çamaşır suyu kaçtığı için doktorlar kapatmadı ve şuan bulanıkta olsa görebiliyorum. Ancak sağ gözümün kör olma tehlikesi var. İki gün sonra kontrole gittiğimde ne olacağı belli olacak. Doktorlar her iki gözümde de kimyasal maddeden kaynaklanan yanma meydana geldiğini bildirdi. Konuyu tüketici haklarına aktaracağım ve gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım”dedi.

Ev hanımı olan Aynur Çakır hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını ve olay sonrası çamaşır suyu şişesinin üzerinde yazan telefon numarasını aradığını ancak böyle bir numaranın Sistemde kayıtlı olmadığını öğrendiğini de iddia etti.

TEMİZLİK İÇİN ALDIĞI ÇAMAŞIR SUYU ŞİŞESİ PATLAYINCA GÖZÜNDEN YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 16:21:03
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 17:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?