2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

CHP adayı esnaf ziyaretinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Talat Arca, meslek odaları ile kapalı pazaryerindeki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.


Parti teşkilatıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında Terziler, Konfeksiyoncular, Marangozlar ve Fırıncılar Odası ile Pazar esnafını ziyaret eden CHP adayı Arca, seçimi kazanmaları halinde meslek odaları ve esnafı kalkındıracak projeler üreteceklerini söyledi.

Ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirten esnaf, sıkıntıların giderilmesi için Pazar yerindeki yer kiralarının düşürülmesini istediklerini söyledi. Marangozlar Odası Başkanı Cavit Sarı ise Uşaklı firmaların Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) projeleri yüzünden iş yapamadıklarını iddia etti. TOKİ projelerinde işleri Uşaklı olmayan firmaların yaptığını da savunan Sarı, bu nedenle piyasada para dönmediğini söyledi.


CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Talat Arca ise seçimleri kazanmaları halinde sosyal ve kültürel projelerle esnafın ve meslek odalarının yanında yer alacaklarını belirterek, “ Küresel kriz ilimizde de giderek etkili olmaya başladı. Esnafımız elindeki ürününü satamadığı için zor günler geçiriyor. Sıkıntıları aşmak için ciddi projeler üreteceğiz. Halkın ve esnafın sorunlarını çözmek için yola çıktık”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 13:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?