7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

CHP adaylarından Erdoğan’a ziyaret

CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili adayları ve parti üyeleri Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Mahmut Ünal, Milletvekili adayları Dilek Yılmaz ve Mustafa Aydın ile CHP’li Uşak Belediye Meclis Üyeleri Kudret Erdem ve Ramazan Karahan’dan oluşan heyeti kabul eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP’li adaylara başarılar dileyen Ali Erdoğan, kentin çıkarları için ortak hareket etmeye hazır oldukları mesajını verdi.

CHP Uşak Milletvekili adayı Dilek Yılmaz, ise kentin sorunlarına duyarlı olduklarını ifade ederek seçilmeleri halinde olumlu her türlü projeye destek verecekleri sözünü verdi. Seçimler nedeniyle vatandaşların yanı sıra kurumları da ziyarette bulunduklarını anlatan Dilek Yılmaz, belediyenin çöp sorunu ile ilgili projelerini de sordu.

Halkın artık eleştiri değil çözüm istediğini anlatan Dilek Yılmaz, partilerin oy toplamak için değil sosyal devlet anlayışıyla çalışma yapması gerektiğini vurguladı. Yeni yapılacak hastane binasının şehir merkezinden uzakta olmasının vatandaşların işini zorlaştıracağını düşündüğünü söyleyen Yılmaz, Ovademirler Köyü’ne yapılacak katı atık deponi tesisi hakkında bilgi aldı.

Ziyarette ayrıca yeni otogar projesi ve çevre yolu projesi hakkında CHP heyetine bilgi aktaran Ali Erdoğan, uydu görüntüleri üzerinden projelerin yerlerini göstererek çalışmaların detaylarını anlattı. Jeotermal projesine de CHP’den destek isteyen Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentsel dönüşüm projesinde de en geç iki ay içerisinde inşaat ihalesi yapılacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 17:01:01
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 19:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?