2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

CHP İl ve İlçe yönetimi basına tanıtıldı

Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından atanan Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Uşak İl ve İlçe teşkilatları düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Parti içi çekişmeleri bir kenara bırakarak herkesi kucaklayacaklarını söyleyen Talat Arca, her türlü öneriye açık şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini belirtti. 

Son dönemlerde iç ve dış siyaset, sosyal ve ekonomik alanda zor gelişmelerin yaşandığını bu sürecin kendi partilerinde de yaşandığını söyleyen Arca, terör olaylarına karşı hükümeti daha etkin bir mücadele yapmaya çağırdı. CHP İl Yönetimi olarak terörü, teröre destek veren tüm kesimleri uyardıklarını dile getiren CHP’nin yeni il başkanı Talat Arca, toplumun ve partililerin beklentilerini karşılayacaklarını söyledi. İl ve ilçe teşkilatı olarak yüklendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını, CHP’yi yerel seçimlerde başarıya ulaştırmak için çalışacaklarını ifade eden Talat Arca, “Böylesine çetin bir ortamda dimdik ayakta durabilen, tüm olumsuzlukları ve tertipleri bozabilecek bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve yönetimlerinin önemi her zamankinden daha fazla ortaya çıkmıştır. Kritik bir ortamda görev alan bizlerin parti içi çekişmelere ayıracak vaktimiz yoktur.Toplumun bizlerden beklentisi doğrultusunda partililerimizin ve toplumun tümünü kucaklayarak beklentilerini karşılamak zorundayız.Bizim bu doğrultudaki çalışmalarımızda her zaman partililerimizin önerileri ve desteğinize ihtiyaç duyuyoruz” dedi. Toplantıda ayrıca İl Başkanı Talat Arca ile İlçe Başkanı Nejat Arat, yönetimde yer alan arkadaşlarını tanıtarak yerel projelerini de ortaya koydular.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 15:00:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
varol_64 IP: 85.100.90.xxx Tarih : 29.10.2007 19:27:14

Ne diyelim hayırlı olsun. Ama beyler sizde farkındasınız ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ veya bizim deyişimizle SORKUN'A VARDINIZ FARKINA VARMADINIZ MI..? Bu siyaset artık BAYKAL'LA iflas etmiştir. Umarım yeni bir lider, yeni samimi bir yüz ve elini taşın altına koyabilecek, iktidar olmaktan kaçmayacak, mümkünse MECLİSTE OLALIM ama iktidarda NE İŞİMİZ var,anlayışına ters, biz VARIZ diyen bi LİDER... O zaman hep beraberiz..