2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

CHP kazayı Meclis gündemine taşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu, BBP Uşak İl teşkilatını ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Osman Coşkunoğlu, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 arkadaşını taşıyan helikopterin kaza yapması nedeniyle yaptığı ziyarette Yazıcıoğlu’nun Türk siyasetinin önemli aktörlerinden biri olduğunu ifade ederek, konuyu seçimlerden sonra meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi.

Milletvekili olarak kazanın takipçisi olacaklarını kaydeden Osman Coşkunoğlu, “ Muhsin bey; mert, özü sözü bir insandı. Kaza öncesi ilk kez seçim için bir helikopter kiraladığını söylemişti. Olay kaza mıdır değil midir aydınlatılmasını isteyeceğiz. Milletvekili olarak bu kazanın takipçisi olacağız. Teknolojinin bu kadar gelişmiş olmasına karşın enkaz neden bu kadar geç bulundu anlamak mümkün değil. İHA muhabiri kazadan sonra dakikalarca telefonla görüşme yaptı. Telefon görüşmelerinden kaza yerinin koordinatlarının belirlenmesi gerekirdi. Kimseyi suçlamakta istemiyorum ama kaza nasıl oldu, ne oldu enkaz neden bu kadar geç bulundu sorularına cevap aranması gerekiyor. Biz konuyu seçimden sonra meclis gündemine taşıyacağız.dedi.

BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Ali Bozkurt ise kazada hayatını kaybedenlerle ilgili net bir açıklamanın hala yapılamadığını söyleyerek bilgi kirliliğinden yakındı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 14:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?