8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

CHP teşkilatı ön seçim istiyor

CHP UŞAK TEŞKİLATI ÖN SEÇİM İSTİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında Uşak’a gelen Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, “Uşak teşkilatımız milletvekili adaylığı için güçlü bir iradeyle ön seçim istiyor, Bu iradeyi yok sayamayız. Parti Meclisi’nde bu talep değerlendirilecektir”dedi.

Seçim Çalışmaları kapsamında 3 günlüğüne Uşak’a gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler ile CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, Atatürk Kültür Merkezi’nde İl Başkanı İsmail Demirel ile birlikte basın toplantısı düzenledi. CHP Parti Meclisi üyesi Birgül Ayman Güler Uşak’ta yürütecekleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken, Türkiye’yi AK Parti iktidarından kurtaracaklarını ifade etti. Milletvekili Tansel Barış ise Uşak teşkilatının güçlü bir iradeyle ön seçim talep ettiğini bildirdi.

Her siyasi partinin iktidar olmayı arzu ettiğini ve CHP olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olduklarını kaydeden CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, “Uşak’ta teşkilatımızla birlikte 3 günlük bir çalışma programı yürüteceğiz. Uşak’taki oylarımızı nasıl arttırabiliriz, kentin sorunlarını nasıl özeriz gibi konuları ele alacağız. Bugün il danışma toplantısı yaptık. Son derece verimli bir çalışma oldu. Uşak teşkilatımız genel merkezden taleplerini bize bildirdi”dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mart ayında da Uşak’a geleceklerini bildiren CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler şunları söyledi; “Türkiye’yi AK Parti iktidarından kurtaracağız. Haziran ayındaki seçimlerde iktidarı hedefliyoruz. Bunun için yurt genelinde çalışmalarımızı başladık. Bu seçimlerdeki bütün gayretimiz AK Parti iktidarına son vermektir. Seçim çalışmaları kapsamında Uşak teşkilatımıza destek vermeye geldik. İl Danışma toplantısında ildeki oylarımızı nasıl arttırabiliriz,neler yapabiliriz diye tartıştık. Uşak teşkilatımız güçlü bir iradeyle milletvekili adaylığı konusunda ön seçim talep ediyor. CHP olarak adaylık konusunda ön seçim yapacağımız iller olacak. Bazı illerin özel durumları olabilir. Her ilde ön seçim yapılmayabilir. Ancak Uşak teşkilatının bu güçlü iradesini yok sayamayız. Bu talebi Parti Meclisi’ne taşıyacağız. Ön seçim kararını Parti Meclisi verecektir”

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 19:26:03
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 23:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?