4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

CHP'li Demirel'den yanıt var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanı Beyhan Demirel, görevden alınacağı yolunda bazı gazetelerde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

CHP Genel Merkezi tarafından kongre sürecinde İstanbul Milletvekili Zülfü Livaneli ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü destekleyen 16 il başkanının görevden alınacağı yolundaki haberleri değerlendiren Uşak İl Başkanı Beyhan Demirel, "Şu saate kadar tarafımıza görevden alınacağımız yolunda bir bilgi ulaşmadı. Genel Merkez böyle bir şey olsaydı bize resmi yazıyla durumu bildirirdi. Bazı gazetelerde çıkan görevden alınacağımız yolundaki haberler doğru değildir ve kendi uydurmalarıdır. Bu konuda konuşmak istemiyorum. Görevden alınacağımıza dair yazı gelirse o zaman oturup bir değerlendirme yaparız. Ancak bizim bu tür söylentilerle kaybedecek zamanımız yok. CHP olarak halkımıza hizmet etmekle meşgul olmamız gerekiyor. Kongre geride kaldı. Ben partimin neferiyim ve görev verildiği sürece hizmetime devam edeceğim" dedi.

CHP Uşak İl Başkanı Beyhan Demirel, Genel Başkan Deniz Baykal ile kongre süreci ve sonrasında sorun yaşayıp yaşamadıkları yolundaki sorulara ise genel merkez ile sorun yaşamadıklarını ve ortada hiçbir şey yokken bu tür haberlerin çıkmasını doğru bulmadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 15:41:37
Güncelleme :19 Mart 2005 Cumartesi 21:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?