2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

CHP'li gençler sahnede

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Gençlik Kolları teşkilatı Karahallı halkını yıllar sonra ilk defa tiyatro ile tanıştırdı. Tiyatro salonunun olmamasından dolayı, Belediye düğün salonunda oynanan “7 farklı oyun” adlı gösteri izleyicileri gülmekten kırıp geçirdi.

Uşak’ın Karahallı İlçesi’nde 1980 yılından bu tarafa ilk defa bir tiyatro oyunu sahnelediğini iddia eden CHP Karahallı Belediye Başkan Adayı Nihat Süzek, seçimlerden sonra kültürel ve sanatsal etkinliklere önem vereceklerini söyledi.

Belediye düğün salonundaki tiyatro gösterisine CHP İl Başkanı Özdemir Postacı’nın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. İl Başkanı Postacı, seçim çalışmalarının yoğun olduğu bir dönemde gençlerin hazırlayıp sahneye koyduğu tiyatronun takdire şayan olduğunu ifade ederek parti olarak sanat ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

CHP Uşak Gençlik Kolları Başkanı Asım Özen ise, yoğun çalışmalar altında bu oyunu çıkarttıklarını, ilçelerden ilk olarak Karahallı'ya geldiklerini, 29 Mart seçimlerinden sonra tüm ilçeleri gezerek gösteri yapacaklarını söyledi.

Yönetmenliğini Cem Atalay'ın yaptığı tiyatroda Asım Özen, Cem Atalay, Barış Bayer, Çağdaş Balkan, Didem Akca, Ezgi Korkut, Yeliz Kızıloğlu, Uğur Türker, Kayhan Değirmenci ve İskender Yılmaz oynuyor.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 13:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?