7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Çocuk şenliği başladı

UŞAK’TA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Uşak Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk şenliği organize etti. 3 gün sürecek şenlikler bugün gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen şenliği belediye önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe öğrencilerin yanı sıra Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün ve velilerde katıldı. 3 gün sürecek etkinliklere 24 okuldan yaklaşık bin 200 öğrenci katılıyor. Şenlikler kapsamında çocuklara okuma alışkanlığının kazandırılması için her çocuğa kitap hediye edilecek. Ayrıca sağlıklı beslenmenin önemini vurgulamak amacıyla öğrencilere süt dağıtılacak. Uşak’taki kreşlerin kendi çalışmalarını sergileyerek ailelere okul öncesi eğitimin önemini anlatabilecekleri stantlar kurulacak. Şenlik etkinlikleri Pazar günü düzenlenecek konserle sona erecek.

Şenlik etkinlikleri kapsamında düzenlenen şenliğe oğlu Alparslan ve eşi Aysun Erdoğan’la birlikte katılan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, amaçlarının çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku içerisinde geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

UŞAK’TA ÇOCUK ŞENLİĞİ
UŞAK’TA ÇOCUK ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 17:25:02
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 01:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?