2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Çöp ev operasyonu

Uşak'ta belediye ekipleri aldığı bir ihbar üzerine düzenledikleri çöp ev operasyonunda bir evden iki kamyon çöp çıkardı.


Edinilen bilgiye göre Fatih mahallesi Kazım Karabekir caddesi 25 numaralı evde çöp biriktirildiği ihbarını alan Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün öğle saatlerinde zabıta ekipleriyle birlikte eve gitti. Ev sahibi P.A.'nın (60) tüm itirazlarına rağmen evde biriktirilen çöpleri kamyona yükleyen ekipler daha sonra evde ilaçlama yaptı.


Çöplerin imha için şehir çöplüğüne götürüldüğünü söyleyen ve çalışmayla ilgili bilgi veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gürhan Dağlı vatandaşların ihbarı üzerine tespit edilen evden iki kamyon çöp çıkarıldığını, halk sağlığını korumak için yasalar çerçevesinde kendilerine verilen yetkiyi kullandıklarını söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 07:30:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut karabekir IP: 88.240.69.xxx Tarih : 20.04.2009 22:38:00

ben kadına yardım ediyordum aynı mahalledeniz kadının ewinde sadece tahtadan bir koltuk üstünde birşey yok buz gibi ev yiyecek bir lokma ekmeği yok yazıklar olsun kadın evinde yatacak birşeyi yok insaf be kardeşim