8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

Coşkunoğlu neden aday olmadı?

CHP MİLLETVEKİLİ OSMAN COŞKUNOĞLU ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili ve parti meclisi üyesi Prof. Dr. Osman Coşkunoğlu, 12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı olmayacağını bildirdi.

CHP Uşak Milletvekili Prof. Dr. Osman Coşkunoğlu, yaptığı yazılı açıklamada yeni dönem için milletvekili adayı olmadığını belirtti. Son iki dönemdir CHP Uşak Milletvekili seçilen Osman Coşkunoğlu, “Uşak’ı gelecek dönem yeni bir CHP’li hemşerimin temsil etmesinin daha uygun olacağı düşüncesiyle tekrar adaylığımı koymamaya karar verdim”dedi.

CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu açıklamasında şunları söyledi; “Milletvekilliği görevimi gereğince yapmış olmamın huzuru içerisinde, hemşerilerimden ve kimi partililerimden gelen ısrara rağmen, Uşak’ı gelecek dönem yeni bir CHP’li hemşerimin temsil etmesinin daha uygun olacağı düşüncesiyle tekrar adaylığımı koymamaya karar verdim. Milletvekilliğini bir ziyafet, bir ikbal, bir imtiyaz gibi değil, bir görev olarak görülmeli. Dolayısıyla, tekrar aday olmama nedenim “bundan biraz da başkaları yararlansın” anlayışı değildir. Kararımın nedeni benim de onayladığım önseçim de değildir. Özel ve kişisel nedenlerim yanında, ülkeme, Uşak’a ve partime hem mesleki hem de siyasi bakımdan hizmet etmek için önümde duran diğer önemli fırsat ve seçeneklere daha fazla zaman ayırabilmek için aday değilim. Mesleki konularımdan uzak kalmadan, CHP Parti Meclisi üyesi olarak yapacağım teknik ve siyasi çalışmalar var. Uşak’ta çok değerli CHP’li aday adaylarımızla halkımızın önüne çıktık. Her türlü desteğimle ve tüm gücümle önseçimi kazanan CHP’li adaylarımızın yanında olacağım. Uşak’ı ihmalden kurtarmak için, ülkemizin üstündeki kara bulutları dağıtmak için, halkımızın kutsal inançlarının istismarını önlemek ve ekonomisini düzeltmek için Türkiye ve Uşak’ta CHP’yi iktidar yapmak için yoğun çalışmalarımın devam edeceğinin bilinmesini isterim”

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 16:38:00
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 19:05:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?