4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Demirel direkten döndü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanı Beyhan Demirel, CHP Genel Merkezi tarafından yapılan denetlemeler sonucu görevinde kaldığını söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Beyhan Demirel, parti içi sorunların demokrasi ile çözüleceğine inandığını belirterek, yapılan müdahaleyi doğru bulmadığını da söyledi.

CHP Genel Merkezi’nin kurultay sonrası Genel Başkan Deniz Baykal’a oy vermeyen illerde başlattığı denetlemelerde, Uşak’ın temiz çıktığını belirten CHP Uşak İl Başkanı Beyhan Demirel, "Genel merkez kendisi gibi düşünmeyenleri görevden alma gibi düşünce içerisine girdi. Bu nedenle şikayetler var denilerek 20 il mercek altına alındı.

Bunlardan birisi de Uşak’tı. Genel Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Sedat Uzunbay’ın ilimizde yaptığı denetlemede herhangi bir sorun çıkmadı. Görevden alınma gibi bir durum da yok. Görevimin başındayım" dedi.

Yapılan kurultayda ne Baykal’ı ne de Sarıgül’ü desteklemediklerini ifade eden Demirel, "Parti yönetimi olarak daha fazla demokrasi istediğimiz için muhalefet ettik. Daha önce yapılan tüzük kurultayında da Türkiye çapında muhalefet eden Sinop ili yönetimi ile birlikte muhalefet etmiştik. CHP’nin içindeki sorunların demokrasi ile çözüleceğine inandığımız için biz daha fazla demokrasi istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 15:46:14
Güncelleme :7 Nisan 2005 Perşembe 17:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?