4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Doğalgaz fuarı halkı bilgilendirecek

Uşak’ta doğalgaz çalışmalarının başlamasının ardından halkı doğalgaz ekipmanları ve kullanımı konusunda bilinçlendirmek amacıyla "ISOYAP 2005 Uşak" fuarı açılacak.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Belediye, Uşak Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ve Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan ISOYAP 2005 Uşak" fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında açılacak. REM Fuar Organizasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Necati Tabtadelen fuarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Uşak’ta ilk kez bir ihtisas fuarı düzenlendiğini söyleyen Necati Tabtadelen, "1500 metrekare alan üzerinde gerçekleştireceğimiz fuarda Uşak halkı doğalgaz ekipmanları hakkında birinci elden bilgi edinme imkanı yakalayacak. Fuara 12’si dışardan olmak üzere toplam 26 firma katılacak. Fuarda üzerinde Isıtma, soğutma, yapı ve doğalgaz bağlantı ekipmanları sergilenecek. Amacımız Uşak’ta ihtisas fuarlarını yaygınlaştırmak ve halkı bilinçlendirmektir. Organizasyonda ayrıca İDAŞ yetkilileri doğalgaz ekipmanları ve doğalgaz kullanımı ile ilgili bir seminer verecek. Uşak’ta hala insanların kafasında doğalgazla ilgili bir takım sorular var. 26 Mayıs tarihinde açılacak olan fuarı halk 11-20 00 saatleri arasında gezebilecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 14:56:13
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 14:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?