2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Dönüşüm uzmanları iş başında

Uşak Doğalgaz A.Ş. (UDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Doğu, doğalgaz dönüşümü konusunda abonelere yardımcı olacak 30 uzmanın bugün itibariyle göreve başladığını söyledi.

UDAŞ Genel Müdürü Ahmet Doğu, düzenlediği basın toplantısında 1 Haziran’dan itibaren göreve başlayacak doğalgaz dönüşüm uzmanlarını tanıttı.

Uşak halkına daha iyi hizmet vermek, destek ve yardımcı hizmetler konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla 30 kişilik uzman ekibin gerekli eğitimden geçirildiğini kaydeden Ahmet Doğu, uzman ekiplerin ildeki tüm aboneleri gezerek gaz kullanımı konusunda bilgi vereceğini ifade etti.

UDAŞ olarak hizmet kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ve bu bağlamda kendilerini de yenilediklerini ifade eden Ahmet Doğu, “Uşak halkına daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlimizdeki tüm doğalgaz dönüşümlerinde destek ve yardımcı hizmetleri verecek olan arkadaşlarımız eğitimden geçti. 30 Uzman personelimiz tüm konutlardaki, iş yerlerindeki, kamu kuruluşlarındaki vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek apartman toplantılarına katılacaklar ve halkın doğalgaz ile ilgili sorularına cevap verecekler” dedi.

Dönüşüm uzmanlarının abone olmak isteyen vatandaşların doğalgazla ilgili tüm işlemlerini takip ederek her türlü desteği sağlayacağını da söyleyen UDAŞ Genel Müdürü Ahmet Doğu, “Uzmanlarımız abonelerle bire bir görüşerek evlerde enerji analizi yapacak. Bu analiz neticesinde bir yıl boyunca şu anki tüketim verileri değerlendirilecek. Analiz neticesinde apartman ve evlerde en uygun doğalgaz dönüşüm sisteminin ne olabileceği ve bu dönüşüm maliyetin yaklaşık ne kadar bir bedel tutacağı ortaya konulacak. Bu çalışmalardaki amacımız halkımızın aile bütçelerini sarsmadan, uygun taksit koşulları ile doğalgaz sistemine nasıl sahip olabileceklerini göstermektir. Abone olan kişiler doğalgaz kullanım kararı verme aşamasından gaz kullanma aşamasına kadar olan süreçte her türlü desteği dönüşüm uzmanı arkadaşlarımızdan alabilecek” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 12:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?