2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

DP milletvekili aday adaylarını tanıttı

Doğru Yol Partisi (DYP) ile Anavatan'ın birleşmesinden sonra kurulan Demokrat Parti, Uşak İl Yönetimi 23. dönem milletvekilliği için yarışan katılan 10 aday adayını tanıttı. 

Demokrat Parti (DP) Uşak İl Başkanı Ahmet Bayraktar, 22 Temmuz seçimlerinde iktidar olacaklarını iddia ederek, aday adaylarını tanıttı. Demokrat Parti'nin Türkiye'ye yararlı olacak ve ülkenin önünü açacak tek parti olduğunu iddia ederek, “Kırat uzun süredir hastaydı. Bu birleşmeden sonra iyileşti ve şaha kalktı. Aday adaylarımızın arasında doktorlarda var. DP ayakları yere sağlam basan, demokrasinin sembolü bir partidir. Bu iyileşme sadece iki partinin birleşmesi değil hiçbir siyasi çıkar düşünmeden ülke yararına çalışma azminden kaynaklanmıştır. Türkiye son dört yılda büyük sıkıntı içerisine girdi. Problemlerin çözümü ve ülkenin önünü açacak projeleri üretecek tek parti DP'dir. 23 Temmuz'da tewk başımıza iktidar olarak sandıktan çıkacağız” diye konuştu. 

DP'den Uşak'ta aday adayı olan 10 isim ise şunlar ; Eski DYP İl Başkanı Şefik Poyraz, eski Anavatan İl Başkanı Kazım Kargı, Ankara Uşaklılar Derneği Başkanı Nuray Salıcı, emekli albay Oğuz Aşkalli, Dr. Dalyan Özdemir, Dr. Yılmaz Başer, Eşme Belediye eski Başkanı Hasbiye Öztürk, işadamı Mehmet Şeker, Abdullah Özbey ve Mümtaz Güler.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 18:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?