2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

DSP'de Çelik dönemi

Demokratik Sol Parti (DSP) Uşak İl Başkanlığı’na atanan Necmettin Çelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tanışma toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden DSP İl Başkanı Çetin Uçar’ın yerine genel merkez tarafından İl Başkanı olarak atanan Necmettin Çelik, Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Selma Süren ve Belediye Başkan Adayı Bekir Güneşhan ile birlikte tanıtım toplantısı düzenledi. 29 Mart seçimleri öncesi il ve ilçe teşkilatlarında yapılan değişikliklerin partiye yarar sağlayacağını iddia eden İl Başkanı Necmettin Çelik, “Ülke genelinde olduğu gibi Uşak’ta da oylarımızı arttıracağız”dedi.

DSP’nin yerel seçimlerle birlikte iktidara talip olacağını savunan Çelik, “Eski yönetimle aramızda herhangi bir kırgınlık yok. Hep birlikte yerel seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız” dedi.

DSP Uşak Belediye Başkan Adayı Bekir Güneşhan ise seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını ve gelecek hafta seçim bürosu açacaklarını ifade ederek, “ Seçim startını Genel Başkan Zeki Sezer’in katılımı ile vereceğiz. Önümüzdeki hafta Genel Başkan Zeki Sezer’in de katılımı ile yapacağımız aday tanıtım toplantısında projelerimizi ve iddiamızı ortaya koyacağız. DSP tabanı olan bir partidir. Biz ekibimize ve tabanımıza güveniyoruz”dedi.

Genel Merkez tarafından atanan İl Başkanı Necmettin Çelik başkanlığındaki DSP İl Yönetimi şu isimlerden oluştu; Muhterem Sayan, Muhittin Koçbayındır, Mülayim İrdem, Serkan Altıneri, Mehmet Zenginol, Hulki Ceylan, Besim Güzelsoy, Canan Işık, İsmail Altınay, Nafiz Yılmaz, Sadettin Başer, Cüneyt Türk, Ümit Aşır, Hatice Esen, Veli Taşkoparan, Ali Avşar, Halil Dağlı, Özmer Özden ve Gülfer Güneşhan
Selma Süren başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetimi ise; Nihat Arcan, Özhan Özgür, Semra Şakar, Osman Nuri Karahan, Yılmaz Bölme, Hayri Sezer, Mustafa Saka, Ahmet Az, Sadi Günüz, İmam Mor, Kazım Vuran, Azmi Bilgin, Cemal Ağır, Sadık Özgündüz, Mehmet Ural, Coşkun Alak, Ülkü Yılmaz, Ertekin Torlak ve Turgut Kanat’tan oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 20:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?