2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Emekli öğretmen sır oldu

Uşak’ın Banaz ilçesi'nde 20 gün önce kaybolan 77 yaşındaki emekli öğretmen Mustafa Dolu'nun ailesi yaşlı adamın hayatından endişe ediyor.

Bir Ağustos tarihinden bu yana kayıp olan babasının hayatından endişe duyduğunu ifade eden Ümit Dolu (55), babası Mustafa Dolu'nun bulunması için yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

Babasıyla en son 27 Temmuz günü görüştüklerini belirten Dolu, cep telefonunu da kapalı olduğunu belirterek "Bugüne kadar aramalarımıza rağmen bir sonuç alamadık" dedi.

Temmuz ayı sonunda Kuşadası’na tatile gittiklerini babasının en son 31 Temmuz günü Banaz'daki esnafla sohbet ettiğini ve Bir Ağustos tarihinden itibaren kimsenin görmediğini anlatan Dolu, babasını bulmak için fotoğraflarını da ilçeye ve çevre köylere dağıttıklarını kaydetti.

Babası Mustafa Dolu'nun hayatından endişe duyduklarını belirten Ümit Dolu, “Babamla görüştüğümüzde ona tatile gideceğimi söyledim. Bana gitmememizi söyledi. Tatil beldelerinde domuz gribi hastalığına yakalanma ihtimalimizin olduğunu belirtti. Fakat biz tatile gittik. Beraat Kandili’nin olduğu gece Tarsus’ta yaşayan kız kardeşim Mesude Göktaş babamı aramış ulaşamamış. Ben de bu haberi aldıktan 2 gün sonra Banaz’a geldim ve babamı hiçbir yerde bulamadım. Bugüne kadar başvurmadığımız yer kalmadı ama bir sonuç alamadık. Onun hayatını kaybetmiş olmasından endişe ediyorum”dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?