7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Emniyet araçlarını yeniledi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekonomik ömrünü tamamlayan 45 aracı takas yoluyla 8 araçla yeniledi. İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş tarafından teslim alınan yeni araçlar ekip otosu olarak kullanılmak üzere birimlerin emrine verildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde kullanılan ancak ekonomik ömrünü tamamlayan 45 araç yenileri ile değiştirilerek yenilendi.

Emniyet Müdürlüğü binası önünde dün düzenlenen törenle 45 eski aracın yerine takas edilen 8 aracı İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş teslim aldı. Araç teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Şammaz Demirtaş, mevcut araçların yetersiz olduğunu da ifade ederek araç takviyesine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Birimlerin halkın huzur ve güvenini temin etmek amacıyla kullandıkları araçların kısa sürede yıprandığını ve araçların 24 saat süreyle çalıştığını ifade eden Şammaz Demirtaş, "Bir ekip aracı 24 saat kullanılıyor. Aracı kullanan ekip değişiyor ama araç göreve devam ediyor. Bu nedenle kullandığımız ekip otoları çok çabuk yıpranıyor.

Bugün Emniyet Müdürlüğü araç filosunda bulunan yaşı geçmiş 45 aracı sıfır 8 araçla değiştirdik. Ekonomik ömrü biten araçlarımızı yenilemeye devam edeceğiz.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2012 Perşembe 18:48:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?