2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Emniyete 9 yeni ekip otosu

Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü’nce Uşak’taki trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 adet resmi hizmet aracı tahsis edildiğini söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce uygulanan “Trafik Güvenliğinde Yeni Acılımlar, Hedefler ve Çözüm Projeleri” kapsamında tahsis edilen araçların bölge trafik ve trafik tescil denetleme şubeleri emrine verildiğini söyleyen Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, yeni araçlarla birlikte trafik hizmetlerindeki verimliliğin artacağını ifade etti.

Tahsis edilen 9 adet 5 resmi ekip otoların trafik denetimlerin arttırılmasında ve huzur ve güvenliğin arttırılmasında yürütülen çalışmalara katkı sağlayacağını da belirten Şahin, “ Tahsis edilen otoların 3 tanesini Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne, 2 tanesini Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü emrine verdik. Geri kalan otoları ise Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne, Banaz Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne, Ulubey İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne ve Sivaslı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderdik. İl Merkezi ve İlçelerimizde hizmet veren araçlarımızın sayılarının artırılmasıyla sunulan hizmetlerimizin kalitesi ve verimliliğinin de artacağını düşünüyoruz. Trafik hizmetlerinin ve halkın huzur ve refahını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar mesai mefhumu gözetmeksizin devam edecek. Yeni hizmet araçlarımızın teşkilatımıza ve Uşak’a hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 14:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?