2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Erdoğan: Emaneti geri alacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Şeker evleri sakinleriyle bir araya geldi.

İl Başkanı Metin Deniz Savaş, Merkez İlçe Başkanı Ali Ünal ve kalabalık bir ekiple kahve toplantısı düzenleyen Erdoğan, MHP’ye katılan yaklaşık 20 kişiye de parti rozeti taktı. 29 Mart seçimlerinde AK Parti’ye verdikleri emaneti geri alacaklarını iddia eden Ali Erdoğan, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Kentin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için mimari açıdan doğru planlanması gerektiğini kaydeden Erdoğan, mevcut yönetimin kaynakları boşa tükettiğini ve belediyeyi borç batağına sürüklediğini iddia etti. Seçimleri kazanacak adayın ilk önce bu borcun yönetilebilirliği konusunda çalışmak zorunda kalacağını da savunan Erdoğan, vatandaşların kendisine gösterdiği teveccühün 30 Mart günü daha iyi anlaşılacağını belirtti.

MHP İl Başkanı Metin Deniz Savaş ise ülkücü harekete yakışır bir biçimde çalışacaklarını seçim süresince hiçbir taşkınlık istemediklerini söyleyerek, “ Ben tüm partililerimden partimize ve kendilerine yakışır bir davranış sergilemelerini istiyorum. Bize yakışmayacak kavgacı bir tutum sergilemenizi asla tahammül edemeyiz. Rakiplerimizin de aynı hassasiyeti göstereceğini umuyoruz. Amacımız hep birlikte yaşadığımız bu kentte kavgasız, gürültüsüz dostça bir seçim geçirmektir. MHP olarak iddiamızı ortaya koyduk ve yaklaşık 50 gündür gece gündüz çalışıyoruz. 5 Mart günü da Genel Başkanımızı ağırlayacağız. İstasyon Meydanı’ndaki mitingde Sayın Devlet Bahçeli sizlere hitap edecek. O gün milliyetçi hareketin Uşak’taki gücünü herkese göstereceğimize inanıyorum”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 13:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?