2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Erdoğan'dan halk ekmek müjdesi

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, halkın kaliteli ve ucuz ekmek tüketebilmesi amacıyla halk ekmek fabrikası kuracaklarını söyledi.

Halk ekmek fabrikası ile ilgili çalışmaları sürdürdüklerini ve projenin hazır olduğunu belirten Erdoğan, halka ucuz ve kaliteli ekmek satacaklarını ifade etti.

Halk ekmek fabrikasını kısa sürede hayata geçirmeyi hedeflediklerini ve fabrikanın Elmalıdere Mahallesi Çarşamba Pazarında bin 800 metrekarelik bir alanda kurulacağını anlatan Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentin dört bir tarafında da satış noktaları oluşturulacağını söyledi.

Maddi durumu olmayan vatandaşların halk ekmek fabrikası sayesinde daha ucuz ve kaliteli ekmek satın alma imkanına kavuşacağını kaydeden Ali Erdoğan, “ Halkın temel besin ihtiyacı olan ekmeği, belediye gözetiminde, gerekli vitamin, kalsiyum takviyeli ve uygun fiyatla satışa sunabilmek için çalışıyoruz. Halk ekmek fabrikasını Elmalıdere Mahallesi Çarşamba Pazarı sınırları içerisinde kuracağız. Fabrikada üretilecek olan ekmekler tüm vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği satış merkezlerinden satışa sunulacak”dedi.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan, halk ekmek fabrikasının seçim vaatleri arasında bulunduğunu da ifade ederek şunları söyledi; Seçim projelerimiz içerisinde yer alan halk ekmek fabrikası, Uşaklı hemşerilerimizin hak ettiği kalitede ve ucuzlukta ekmek tüketebilmeleri için önemli bir adım olacaktır. Kurulacak olan fabrika aynı zamanda önemli bir iş sahası oluşturacak. Ekonomik kriz ortamında en büyük sorun olan işsizlikle yaptığımız mücadeleye de katkı sağlayacak. Sosyal belediyecilik anlayışı ile bu projeyi kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz”
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 14:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SONSUZ TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKANIM IP: 85.100.179.xxx Tarih : 24.07.2009 23:55:05

ALLAH RAZI OLSUN SAYIN BAŞKANIM BU HABER MUHTEŞEM BİR HABER . BUNDAN SONRA DAHA KALİTELİ VE UCUZ EKMEK YENİLENEBİLECEK. TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKANIM SEÇİM VAADİNİZDİ BUNU DA YAPTINIZ HELAL OLSUN SİZE SAYIN BAŞKANIM.UŞAK'IN EN BÜYÜK SORUNU OLAN İŞSİZLİKLE BİR NEBZE OLSA KATKIDA BULUNULACAKTIR.İNSANLAR HEM UCUZ EKMEK YİYECEK HEMDE İŞSİZLER İŞ BULACAK BUNDAN HAYIRLI BİR İŞ OLURMU BAŞKANIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.