4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Eş ve iş bunalımı çatıya çıkardı

Uşak’ta eşiyle dargın olan ve çalıştığı iş yerinden çıkartılan bir şahıs, girdiği bunalım sonrası intihara kalkıştı. Olayda, merdivenin kırılması sonucu, Tuncay Konmaz, isimli bir polis memuru da ayağından hafif şekilde yaralandı.

Uşak Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi İkinci Cihan Sokak No 15’te bulunan 4 katlı binanın çatısına çıkan Salih Yurttaş (26) isimli şahıs, girdiği bunalım sonucu intihar etmek istedi. Salih Yurttaş, 1 hafta önce eşi Derya Yurttaş (24) ile kavga etti. Eşinin evi terketmesi sonucu bunalıma giren Salih Yurttaş’ın yaklaşık 3 ay önce işten çıkarıldığı öğrenildi. Eşi ile görüşen ve bugün eve döneceği sözünü alan Yurttaş, eşinin gelmemesi üzerine bunalıma girdi. 4 katlı binanın çatısına çıkan ve polise zor anlar yaşatan Yurttaş, yaklaşık 2 saat süren ikna çalışmaları sonrası çatıdan indirildi. Kurtarıldıktan sonra baygınlık geçirenYurttaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinin korku dolu gözlerle izlediği intihar girişiminde Yurttaş’ı ikna etmek isteyen Önleyici Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Tuncay Konmaz, merdivenin kırılması üzerine ayağından hafif şekilde yaralandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2005 Cumartesi 20:37:37
Güncelleme :19 Ocak 2005 Çarşamba 15:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?