2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Filenin yıldızları Uşak'ta

Türkiye Voleybol Federasyonu 2008-2009 sezonu yıldız kızlar Türkiye finali şampiyonası Uşak’ta yapılıyor.

Bugün sabah saatlerinde Atatürk Spor Salonu’nda başlayan finallere İstanbul, Ankara ve Bursa’dan toplam 8 takım katılıyor. 5 Haziran günü final maçı ile sona erecek müsabakalara Uşaklı voleybol severler ücretsiz olarak izleyebilecek.

Final müsabakaları İller Bankası ile Türk Telekom arasında oynanan açılış maçı ile başladı. Finallere; Ankara İller Bankası, İstanbul Es Spor, Güneş Sigorta, Türk Telekom, Gazi Üniversitesi, Bursa Nilüfer, Eczacıbaşı ve Yeşilyurt takımları katılıyor.

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak, Türkiye finali müsabakalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Günde 4 maç oynanacak ve Cuma günü yapılacak final müsabakası ile Türkiye Şampiyonu belirlenecek. Uşaklı voleybol severler maçlara ücretsiz olarak izleyebilecekler. Vatandaşların müsabakalara gelerek genç sporculara destek vermesini bekliyoruz. Final müsabakası sonunda kupa töreni ile ilimizdeki voleybol şöleni sona erecek. Finallere katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 17:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?