2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

'Gerilim siyasetinden uzak duracağız'

AK  Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir, gerilim siyaseti yapmadıklarını ifade ederek “Çamur atmak, karalamak ve enkaz edebiyatı yapmak bizim tarzımız değil”dedi.

29 Mart yerel seçimlerinde 6 yılda hükümette 5 yılda ise belediyelerde yaptıkları hizmetleri anlatacaklarını söyleyen Nuri Demir, şehirleri estetiğe kavuşturduklarını dile getirdi.

29 Mart yerel seçimlerinde Uşak’taki tüm belediyelerde iddialı olduklarını kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir, barış içerisinde bir seçim süreci yaşanmasını dilediklerini belirterek popülizmden uzak duracaklarını ifade etti.

Muhalefet partilerinin başkan adaylarının proje üretmek yerine AK Parti’nin yaptığı hizmetleri konuştuğunu iddia eden Demir, “ Ya bizim projeleri konuşuyorlar yada farklı yollardan karalama kampanyası yapıyorlar. Ortaya koydukları somut bir proje yok. Biz onların siyaset tarzına prim vermeyerek gerilim siyasetinden uzak duracağız. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. Çamur atmak, karalamak ve enkaz edebiyatı yapmak bizim tarzımız değil. AK Parti olarak yerel seçim sürecinde hizmetlerimizle konuşacağız”dedi.

Hükümet ve AK Partili belediyeler olarak milletin her kuruşuna gözleri gibi baktıklarını da savunan Nuri Demir, “Hükümet olarak 6 yılda 130 bin derslik ile 400 hastaneyi hizmete açtık. TOKİ ile konut hamlesi başlattık ve şuanda 340 bin konut inşa halinde. Konut hamlesi kapsamında 240 bin konutu hak sahiplerine teslim ettik. 9 bin kilometre duble yol yaptık. Göreve geldiğimizde sadece 9 ilde doğalgaz kullanılıyordu. Şuanda 63 ilimizde doğalgaz var. Çağdaşlık, millete hizmet etmek modern yönetim anlayışı budur. Milletimizin her kuruşunu gözümüz gibi baktık ve kaynakların amacı dışında harcanmasına göz yummadık. Aynı ciddiyetle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Omuzlarımızdaki emanet çok büyük. Bu emaneti hakkıyla taşıyacağız ve asla yere düşürmeyeceğiz. 29 Mart yerel seçimlerini kazanan belediye başkanlarımızın da halkın bize verdiği emanete leke getirmeyeceğine inanıyoruz. Uşak’ın gücünü, potansiyelini ve zenginliklerini iyi biliyoruz. Bu bilinçle milletimizi on yıllar boyunca yapay sorunlarla sonu gelmez tartışmalarla meşgul etmeyeceğiz. Bizden önceki yerel yöneticiler ve hükümetler halkımızı dar kalıplara sıkıştırmaya çalıştı. Biz ise bu anlayışı terk ederek milletten aldığımız güçle hizmet etmeye çalışıyoruz”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 11:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?