2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

'Gökçek açık ara kazanır'

Saadet Partisi (SP) Uşak Belediye Başkan Adayı Ethem Uludağ, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek'in seçimi açık ara kazanacağını iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Melih Gökçek ile yıllarca birlikte çalıştıklarını belirten SP Uşak Belediye Başkan Adayı Ethem Uludağ, "Yıllarca Ankara'da Melih Gökçek ile çalıştım. İlk döneminde büyük hizmetler yaptı ve o hizmetler sayesinde iki kez daha başkan seçildi" dedi.

Uşak'ta seçimi kazanacağını iddia eden ve projelerine ve belediyecilik geçmişine güvendiğini kaydeden Ethem Uludağ, Uşak'ın en büyük sorununun çarpık yapılaşma olduğunu seçimi kazanması halinde halk ekmek fabrikası kurarak yoksul vatandaşlara maliyetine ekmek satacaklarını söyledi.

1994-1998 EGO Genel Müdürlüğü Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkan Yardımcılığı ve 1998 - 2007 EGO Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüten Ethem Uludağ Ankara'da seçimleri Melih Gökçek'in kazanacağını savundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, ilk 5 yılında büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ve bu hizmetler sayesinde iki kez daha başkan seçildiğini kaydeden SP Uşak Belediye Başkan Adayı Ethem Uludağ, "Melih Bey Ankara'yı modern hale getiren bir kişidir. Yıllarca kendisiyle birlikte çalıştım. Özellikle ilk döneminde büyük işler başardı. En büyük hizmetleri o dönemde yaptığı için iki kez daha bu göreve seçildi. Yıllarca Ankara'da yaşamış biri olarak 29 Mart seçimlerinde açık ara kazanacağını düşünüyorum. Adaylığının geç açıklanması biraz sıkıntı oluşturdu ancak yinede seçimi kazanacaktır. Adaylığının açıklanması sürecindeki sıkıntılar olmasaydı çok daha kolay kazanırdı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Murat Karayalçın'a ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Mansur Yavaş'a şans tanımayan Ethem Uludağ, "Ankara'yı batıran Murat Karayalçın'dır. Gökçek'e karşı daha önce kaybetti. Ankara'da güzel işler yapsaydı halk onu yeniden seçerdi. Başarısız olduğu için seçilemedi ve yıllar sonra yeniden aday oldu. Mansur Yavaş ise Beypazarı'nda başkanlık görevi yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Beypazarı Belediyesi'ne başkan olmak aynı şey değildir. Medyada iddia edildiği kadar iddialı olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan özen IP: 78.177.21.xxx Tarih : 22.03.2009 12:52:32

 Siz niye seçim çalışması yapıyorsunuz anlayamadım.Siz değilmisiniz bunlara kızıpta sandığa gittiğinizde yine akp.ye oyu verenler.Uşağı bırakmış beyefendi müneccimliğe başlayıp Ankarayı şu kazanır diyor.Çok seviyordun madem Gökçek abini niye Saadet adayı oldun.Bunların hepsi aynı damardan besleniyorlar zaten.