2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Göz merkezi 102 bin hastaya baktı

UŞAK GÖZ MERKEZİ 2 YILDA 102 BİN HASTAYA HİZMET VERDİ

Uşak’ta üç göz doktorun bir araya gelerek kurduğu Uşak Göz Merkezi iki yılda 102 bin poliklinik hizmeti ve 8 bin 500 ameliyat gerçekleştirdi.

Uşak Göz Merkezi’nin 2. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen basın toplantısında merkezin sahibi olan 4 doktor pasta kesti. Göz Merkezi’nin 2. yaşını pasta keserek kutlayan doktorlar Uşak ve çevresine hitap ettiklerini ve iki yılda ciddi bir eksikliği doldurduklarını ifade ettiler. Uşak Göz Merkezi sahibi Operatör Dr. Erol Uysal, bir çok tedaviyi Uşak’ta uygulayarak hastaları İzmir, Ankara ve İstanbul gibi illere gitmekten kurtardıklarını söyledi. Ekonomik anlamda da kente katkı sunduklarını ve merkezde 35 kişinin istihdam edildiğini belirten Dr. Erol Uysal, Uşak ve çevre illere daha iyi hizmet vermek için yeniliklere açık olduklarını bugüne kadar bir çok ilki başardıklarını ifade etti.

Dr. Erol Uysal açıklamasını şöyle sürdürdü; “ Uşak’ta göz kanalı hastalıklarının lazerle yapılmasını sağladık. Merkezdeki çalışmalarımızın dışında köylerde göz taraması yapıyoruz. Bu çalışma ile Uşak’ın göz hastalıkları haritasını çıkarmayı hedefliyoruz. İki yıl içinde bu hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. Hastalarımızın güven ve destek sürdüğü sürece Uşaklılara hizmet vermeye devam edeceğiz. Biz Uşak’ın yanı sıra bölgemizdeki illerden gelen hastalara da hizmet vermeye başladık. İki yıl içinde merkezimizde 102 bin poliklinik hizmeti verdik. Uşak nüfusuna oranla baktığımızda bu çok önemli bir rakamdır. Geride kalan iki yılda 8 bin 500 cerrahi müdahale yaptık. Bu müdahalelerin büyük bir çoğunluğu katarak ameliyatı ve onun dışında gözyaşı kanalının lazerle ameliyatını Göz anjiosu gibi hizmetleri burada verebiliyoruz.” dedi.

UŞAK GÖZ MERKEZİ 2 YILDA 102 BİN HASTAYA HİZMET VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 16:39:05
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 21:00:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?