2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Göz yaşları içinde oğluna iş istedi

TBMM Başkanı Köksal Toptan'dan oğlu için iş isteyen bir baba gözyaşlarına boğuldu.


TBMM Başkanı Köksal Toptan, Uşak Üniversitesi'nin davetlisi olarak geldiği Uşak'ta temaslarını tamamladı. Uşak Belediyesi'ni ziyaret eden Toptan, bir vatandaşın iş talebiyle karşılaştı.


TBMM Başkanı Köksal Toptan, Uşak Valisi Kayhan Kavas'ın ardından Belediye Başkanı Mesut Apaydın'ı da makamında ziyaret etti. Uşak temaslarını bu ziyaretle tamamlayan Toptan'a belediye çıkışında bir vatandaşın işten çıkarılan oğlu için iş istemesi dikkat çekti. Belediye ziyareti sonrası kentten ayrılmaya hazırlanan TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın yanına gelen Turgut Gündüz (56) adlı vatandaş kısa süre önce işten çıkarılan oğlu Levent Gündüz için iş istedi.


Oğlunun Uşak Doğalgaz Dağıtım (UDAŞ) Şirketinde çalıştığını ancak kriz nedeniyle kısa süre önce işten çıkarıldığını belirten Turgut Gündüz, "Sayın Başkanım oğlum kriz nedeniyle dokuz arkadaşıyla birlikte işten atıldı. Ne olur elinizi ayağınızı öpeyim oğlumun tekrar işe alınmasını istiyorum" diyerek ağladı.
TBMM Başkanı Köksal Toptan da, Turgut Gündüz'e konuyla ilgileneceğini ifade ederek Belediye Başkanı Mesut Apaydın'dan yardımcı olmasını istedi.
Toptan, Ulaştırma Bakanlığı'na ait olduğu öğrenilen özel uçakla Ankara'ya gitti.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 21:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?