4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

'Göztepe'den özür dilensin'

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi A Grubu’nda mücadele eden ve iki hafta önce şampiyonluğunu ilan eden Uşakspor Teknik Direktörü Hayri Obüs, "Göztepespor’u bu hale düşürenler çıkıp özür dilesin" dedi.

Uşakspor Teknik Direktörü Hayri Obüs, Göztepe’nin ligdeki durumunu değerlendirerek, "Göztepespor’u ligden düşmesi bizi üzdü. Ancak biz, profesyonelce oynamak zorundaydık. Sahaya çıktık ve hiçbir şaibeye meydan vermeden etik bir şekilde oyunumuzu oynadık. Göztepespor, Türk futbolunun çınarlarından bir tanesi. Türkiye liglerinin yanı sıra Avrupa kupalarında da sayısız başarılara imza atmış bir kulüp. Avrupa kupalarında ilk yarı final heyecanını yaşamış bir takımın bugünkü durumu tüm futbolseverleri derinden üzmektedir. Göztepe’nin 3. lige düşmesi Türk futbolu için büyük ayıptır. Türk futbolu kaybetmiştir. Böyle bir camianın bu durumlara düşmesini bir futbol adamı olarak içime sindiremiyorum. İnşallah kısa sürede toparlanırlar. Göztepe’yi bu hale getirenler bence çıkıp herkesten özür dilemeli. Çünkü göztepe gibi bir kulüp bu durumu hak etmiyor" dedi.

Uşakspor Kulüp Başkanı Asım Kalelioğlu ise "Göztepe gibi bir kulübün bu hale düşmesi hepimizi üzmüştür. Ancak biz, sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynamak zorundaydık. Bizim takım sahada profesyonelce bir mücadele verdi. Ege futbolu son yıllarda tarihinin en acı günlerini yaşıyor. Göztepe ligden düşmemeliydi. Geride 3 maç kaldı. Göztepe’nin kümede kalması artık imkansız gibi bir şey. İçinde bulunduğu borç batağı yüzünden bu hale gelen bu takımın en kısa zamanda eski günlerine dönmesini arzu ediyoruz. Hiç bir zaman har vurup harman savurmamak lazım" diyerek borç batağında olan kulüplere de anlamlı bir mesaj verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 12:05:01
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 13:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?