7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Gün yönetim kurulu listesini hazırladı

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKANI MEHMET GÜN YÖNETİM KURULU LİSTESİNİ HAZIRLADI

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, il ve ilçe yönetim kurulu listelerini hazırlandıklarını ifade ederek dinamik ve birleştirici bir yapıda oluşturulduklarını ifade etti.

Geçen ay AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Mehmet Gün, il ve ilçe teşkilatlarındaki yönetim kurullarını oluşturduklarını söyledi. İl ve Merkez İlçe teşkilatlarındaki görev dağılımını bir kaç gün içerisinde belirleyip seçim startını vereceklerini ifade eden Mehmet Gün, “Yoğun bir propaganda dönemine gireceğiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçimlerden önce ilimizi ziyaret edecek. Ziyaretle ilgili hazırlıklara başladık. Başbakanımızın seçim gezilerini ilimizden start vermesini arzu ediyoruz”dedi. AK Parti Uşak İl yönetiminin 40 asil 40 yedek olmak üzere toplam 80 kişiden oluştuğunu bildiren Mehmet Gün, 2011 seçimlerinde Uşak’tan üç milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

İl ve ilçe teşkilatlarında görev alan partililerin milletvekili aday adayı olmayacağını yönetim listelerini buna göre hazırladıklarını anlatan AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, “Göreve atandığımız günden beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yönetim kurullarında yer alacak arkadaşlarımızı belirledik. Birkaç gün içerisinde görev dağılımını yapıp seçim çalışmalarına başlayacağız. Yönetim lisesini hazırlarken milletvekili aday adayı olmayı düşünen arkadaşlarımıza görev vermedik. Listede her meslek gurubundan insanları almaya özen gösterdik. Yürütmeyi oluşturmak için çalışıyoruz. Seçim takvimi işleyeme başladıktan sonra aday adaylığı süreci hızlı bir şekilde yürüyecek. TBMM’nin Şubat ayı içerisinde seçim kararı alacağını düşünüyoruz. Ülkemiz ve partimiz için en iyisi neyse onu yapmaya gayret edeceğiz”dedi.

Ulubey ve Banaz ilçe teşkilatlarının da yenilendiğini Eşme ilçe teşkilarının ise birkaç gün içerisinde belirleneceğini de bildiren Mehmet Gün, “ İl ve merkez ilçe yönetiminin yanı sıra Ulubey ve Banaz’daki teşkilatlarımızda yenilendi. Karahallı ve Sivaslı ilçe teşkilatlarımız değişmedi. Bir gün içerisinde Eşme ilçe teşkilatımız da belirlenecek. Eşme teşkilatı da belirlenince bir tanışma toplantısı ile seçim çalışmalarına start vereceğiz”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 14:38:00
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 14:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?