2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Güneşhan: Hedefleri ve patronları aynı

Demokratik Sol Parti (DSP) Uşak Belediye Başkan Adayı Bekir Güneşhan, yaptığı yazılı açıklamada rakiplerine yönelik ilginç suçlamalarda bulunarak “Uşak’taki CHP AK Parti ve MHP adaylarının amaçları, hedefleri ve patronları aynı” dedi.

29 Mart seçimlerinin uyanma ve uyarma seçimi olduğunu iddia eden DSP Uşak Belediye Başkan Adayı Bekir Güneşhan, AK Parti CHP ve MHP adaylarının belediyeyi bir yatırım amacı olarak gördüğünü ve kendi çıkarlarını düşündüklerini savundu.

Türkiye’nin ekonomik ve kültürel açıdan yabancılaştırıldığını öne süren Güneşhan, “Uşak’taki üç partinin adayı bu kente hizmet etmek istiyorlarsa kendi durumlarını gözden geçirsinler. Tarih onlardan hesap soracaktır ve affetmeyecektir” dedi.

AK Parti CHP ve MHP’nin Uşak teşkilatlarının halkın inançları ve değerleriyle hiçbir ilgilerinin olmadığını iddia eden Bekir Güneşhan, “ Bu üç partinin hedefleri, amaçları ve patronları aynıdır. Bunlar belediyemizi bir yatırım aracı olarak görmekte ve kendi çıkarlarını düşünmektedirler. Bu partilerin adaylarını hep birlikte uyaralım ve hatadan dönmelerini sağlayalım. Bu arkadaşların amaçları hizmetse bizim proje kitapçığımızı dikkatle okusunlar. CHP ve MHP’liler toz pembe rüyadan uyanıp kendi patronlarıyla AK Parti patronlarının aynı kişiler olduğunu anlamalıdır. Seçim takvimi başladıktan sonra Uşak’a 3 bakan ziyaret etti. 5 yıllık süreçte ise Başbakan 5 kez bakanlar ise 20 kez ilimizi ziyaret etti. Bu ziyaretlerin kentimize yarardan çok zararı olmuştur. DSP olarak biz bu üç partiye ve adaylarına Uşak’ı sahip çıkmaya ve yaptıkları hatalardan dönmeye davet ediyoruz”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:21:11
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 10:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?