2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Güre şehidini uğurladı

GÖREV ŞEHİDİ OLAN UŞAKLI ER TANJU DOĞU TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaklaşık 10 gün önce askeri birlikteki kalorifer dairesinde meydana gelen patlamada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Uşaklı Er Tanju Doğu'nun cenazesi toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Topçu ve Füze Okulu Lojistik Destek Bakım Bölük Komutanlığı’nda vatani görevini yaptığı sırada 10 gün önce meydana gelen kalorifer dairesindeki patlamada yaralı olarak GATA'ya kaldırılan Er Tanju Doğu (23) önceki gece yarısı hayatını kaybetmişti. Doğu'nun cenazesi dün Ankara'dan askeri ambulans ile Uşak'a getirildi. Tanju Doğu'nun cenazesi bugün öğle namazından sonra Güre Beldesi’nde toprağa verildi.

Uşak Merkeze bağlı Güre Beldesi'nde gerçekleştirilen cenaze törenine Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı İsmail Özcan, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, çok sayıda vatandaş ve şehit er Doğu’nun yakınları katıldı. Cami çıkışından mezarlığa kadar Doğu’nun Türk bayrağına sarılı cenazesi omuzlarda taşınırken Vali Özdemir Çakacak ve diğer protokol üyeleri de Doğu’nun cenazesini kısa süre taşıdı.

Cenaze töreninde Tanju Doğu’nun annesi Ayşe, babası Uğur ve abisi Nuri Doğu gözyaşlarına hakim olamadı. Güre Merkez Camii’ndeki törenin ardından Tanju Doğu Güre Mezarlığında toprağa verildi.

GÖREV ŞEHİDİ OLAN UŞAKLI ER TANJU DOĞU TOPRAĞA VERİLDİ
GÖREV ŞEHİDİ OLAN UŞAKLI ER TANJU DOĞU TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 19:08:05
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 21:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?