2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

H1N1'den bir ölüm daha

Uşak’ta son 5 günde pandemik A gribi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı üçe çıktı. Dün öğle saatlerinde bir öğretmenin A gribi nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından bugünde 33 yaşındaki bir özel güvenlik görevlisi daha hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre bir süredir pandemik A gribi nedeniyle Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 33 yaşındaki N.K. bugün hayatını kaybetti. Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde pandemik A gribi (domuz gribi) nedeniyle tedavi gören N.K. öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. 33 yaşındaki N.K’nin kronik şeker hastası olduğu öğrenildi.

Domuz gribi nedeniyle ilk ölüm geçtiğimiz Pazar günü yaşanmıştı ve Kütahya’nın Simav İlçesi’nde ikamet eden 6 yaşındaki bir kız çocuğu tedavi için geldiği Uşak’taki özel bir hastanede yaşamını yitirmişti. Dün de matematik öğretmeni olan Esin Kurt Uşak Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmiş bugün toprağa verilmişti. Bugün yaşamını yitiren N.K’nin ise yarın toprağa verileceği öğrenildi. Yetkililer domuz gribi nedeniyle Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta sayısının 4 olduğunu bildirdi. Son 5 günde 3 kişinin domuz gribinden hayatını kaybetmesi kentteki tedirginliği arttırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 17:46:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?