7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Halk ekmek fabrikasında sona doğru

HALK EKMEK FABRİKASI İNŞAATI TAMAMLANMAK ÜZERE

Uşak Belediyesi’nin dar gelirli vatandaşlara ucuz ve kaliteli ekmek temin etmek amacıyla yapımına başlattığı halk ekmek fabrikası inşaatı yüzde 90 tamamlandı. Temmuz ayında hizmete gireceği bildirilen halk ekmek fabrikası günlük 20 bin ekmek üretim kapasitesi ile çalışacak.

Yaklaşık 4 ay önce temeli atılan ve bir milyon 200 bin TL’ye mal olacak halk ekmek fabrikası inşaatı bitme noktasına geldi. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, proje ile yaptığı açıklamada Aybey Mahallesi’ndeki Yeniceköy Caddesi üzerinde inşa edilen halk ekmek fabrikasının Temmuz ayında hizmete açılacağını söyledi.

Amaçlarının yoksul vatandaşlara ucuz ve kaliteli ekmek temin etmek olduğunu, anlatan Ali Erdoğan, “Halk ekmek fabrikası ilimizdeki dar gelirli vatandaşlarımıza hizmet edecek. Günde 8 saat çalışacak olan fabrika 20 bin ekmek üretecek. Üretilen ekmekleri halkımız fabrikadan ve bu bölgedeki satış noktalarından alabilecek. 300 gram ekmeği 50 kuruşa satacağız. İhtiyaç halinde günlük 20 bin olan ekmek üretimini arttırabiliriz. İki katlı modern bir yapı olacak fabrika inşaatımız tamamlanmak üzere. Çevre düzenlemelerini de kısa süre içerisinde tamamlayıp halk ekmek fabrikasının açılışını yapacağız” dedi.

HALK EKMEK FABRİKASI İNŞAATI TAMAMLANMAK ÜZERE
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:53:03
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 22:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?