2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Hedef Beko Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Uşak Belediye Basketbol takımı yeni sezon öncesi kongre sürecini tamamlayıp transfer çalışmalarına başladı.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı olan Muhammet Gür’ün gerçekleştirilen kongrede kulüp başkanlığına seçildiğini söyleyen İdari Menajer, Fatihhan Erdoğan, bir Temmuz’a kadar transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi.

Yaklaşık 15 gün önce gerçekleştirilen kongre sonrasında kulüpteki görev dağılımının da yapıldığını söyleyen Erdoğan, antrenör Ozan Bulkaz’ın da görevine devam edeceğini bildirdi.

Uşak Belediye Basketbol Kulübü’nde Muhammet Gür’ün başkan olmasından sonra basketbol şube başkanlığına Selçuk Akar seçilirken basketbol şube yönetimine de Zeki Türegün ile Mustafa Korkmaz getirildi.

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi’ni hedeflediklerini kaydeden Fatihhan Erdoğan, geçen sezondan 5 futbolcu ile sözleşme yenilediklerini güçlü bir ekip oluşturmak için transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi. Bir Temmuz tarihine kadar transfer çalışmalarını tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını başlayacaklarını belirten Erdoğan, geçen yıl takıma destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Uşak Belediye Basketbol Kulübü’nü yeni sezonda başarıya ulaştırmak için çalışacaklarını belirten Kulüp Başkanı Muhammet Gür ise alt yapıya da önem vereceklerini söyledi.

Basketbol branşında Uşak olarak üst ligleri hedefleyen kalıcı bir ekip kurmayı hedeflediklerini de anlatan Gür, “Geçen yıl görev yapan teknik kadroyla anlaştık. Teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda transfer yapacağız. Amacımız transfer çalışmalarını bir an önce tamamlayıp sezon hazırlıklarını zamanında başlamak. Yeni sezona ligdeki tüm takımların fair play anlayışı ile geçirmesini ümit ediyoruz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 16:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?