4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Hüzünlü veda Vali'yi ağlattı

Uşak Valisi Ali Fuat Güven, 27 yıllık kamu hizmetini bugün valilik önünde düzenlenen veda töreniyle tamamladı. Yaklaşık 2 yıl önce Uşak’a vali olarak atanan ve geçen ay içerisinde emekli olma kararı alan Uşak Valisi Ali Fuat Güven’e valilik önünde veda töreni düzenlendi.

Uşak’ın ekonomik ve kültürel alanda kalkınması için büyük çaba harcayan ve herkesin takdirini toplayan Vali Güven, veda töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

 Veda törenine Uşak il genelinde görev yapan kamu personeli, belediye başkanları, işadamları, basın mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uşak Temsilciliği öğrencileri Vali Ali Fuat Güven’e, "Sayın Valim, sizinle ne kadar gurur duysak azdır. İlimizin eğitim ve kültür faaliyetlerine katkılarınızdan dolayı şükranlarımızı sunarız. Sizlerden çok şey öğrendik ve öğreneceğiz" yazılı pankartlarla uğurlandı.

Öğrencilerin bu jesti karşısında duygulu anlar yaşayan Ali Fuat Güven, "Uşak’tan samimi duygularla ayrılıyorum. İnşallah beni unutmazsınız. Çünkü ben sizleri asla unutmayacağım. Ben Uşak’ın gelişmesini, sanayileşmesini ve 1 Eylül Üniversitesi’nin kurulmasını dört gözle bekleyeceğim. Uşak, önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde gereken sıçramayı yaparak gelişecektir. Ben bu potansiyeli gördüğüm için sevinçliyim" dedi.

Son olarak tören mangasını selamlayan Ali Fuat Güven, makam arabasına binerken alkışlarla uğurlandı. Vali Güven aracına binerken gözyaşlarına hakim olamadı

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 14:52:12
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 12:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Müjdat Öztürk-BURSA IP: 212.253.183.xxx Tarih : 7.05.2005 17:15:11
Ali Fuat Güven adını ben Türkiye'de daha çok duyacağımızı düşünüyorum.Böyle isimlere Türkiye'nin 450 adet kadar ihtiyaç var