2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

İl Meclis üyeleri Karahallı'da

İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ KARAHALLI İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Uşak İl Genel Meclisi üyeleri, Karahallı İlçesi’ne sorunları yerinde tespit etmek amacıyla inceleme gezisi düzenledi. İlçe Kaymakamı Ümit Çavuldak ile Belediye Başkanı Nihat Süzek’i ziyaret eden meclis üyeleri tarihi Clandras köprüsünde de incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi üyeleri dün gerçekleştirdikleri meclis oturumunun ardından ilçenin sorunlarını yerinde tespit etmek ve idarenin çalışmalarını incelemek üzere Karahallı’ya bir gezi düzenledi. İlçe ziyaretini Belediye Başkanı Nihat Süzek’i makamında ziyaret ederek başlayan meclis üyeleri daha sonra Kaymakam Ümit Çavuldak’ı da makamında ziyaret etti.

Tarihi Karahallı Konağı’nı gezerek Başkan Süzek’ten bilgi alan meclis üyeleri konağın aslına uygun olarak restore edilmesi gerektiği ifade ettiler. Başkan Süzek ise konağı İl Özel İdaresi’ne bağışlamayı düşündüklerini belirterek konağın Özel İdare tarafından restore edilmesini istediklerini bildirdi. İl Genel Meclisi 1. Başkanvekili Verdi Cengiz, tarihi ve kültürel değerlerin aslına uygun olarak restore edilmesine özen gösterdiklerini anlatarak Karahallı Konağı’nın da İl Özel İdaresi tarafından restore edilerek kamu yararına olacak şekilde değerlendirileceğini ve bu konudaki çalışmalara hızla başlanacağını söyledi.

İl Genel Meclisi üyeleri daha sonra Kaymakam Ümit Cavuldak ve Belediye Başkanı Dr. Nihat Süzek’le birlikte tarihi Clandras Köprüsü ve Türkiye’nin ilk elektrik santralinde incelemelerde bulundu. Bölgenin kültür turizmi açısından değerlendirilmesi için gerçekleştirilebilecek projeler hakkında ilçe yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunan üyeler gerekli desteği sağlayacakları sözünü verdi.

İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ KARAHALLI İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 18:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?